Culinair - Cursus Broden en harde luxe

CVO Scala CVO Scala

Bij brood denken we aan bloem, water, gist, zout en een beetje vetstof. Dit alles mengen, rijzen, bakken en klaar. Zo eenvoudig is het wel niet, er komt meer bij kijken. In deze module komen tips en tricks aan bod over het kneden, mengen, rijzen en correct afbakken. Je start met de basis wit en bruin brood om over te schakelen naar meergranenbrood. Na de basis ga je verder met andere bloemsoorten: rogge, spelt, volkoren … In de categorie harde luxe zijn pistolets en stokbrood het meest gekend, maar er is ook aandacht voor ciabatta, roggestokbrood, vloerkadetjes ...

Op cvoscala.be vind je ook de officiële naam en inhoud van de opleidingen en cursussen, de exacte lesuren en lesperiodes, de prijzen en kortingen, de openingsuren van onze secretariaten, de datums en afspraken voor niveautesten, de adressen van onze lesplaatsen, de mogelijkheid tot online inschrijven en zoveel meer.

Wanneer

Openingsuren

  • donderdag
    13.30tot17.35uur

Leeftijd

vanaf 15 jaar

Contact